KAKO MOŽEMO DA POMOGNEMO VAŠEM BIZNISU?

U današnje vreme kad god hoćete da tražite nešto što vas zanima, 90% je šansa da ćete tražiti na internetu. Tako isto i kad potencijalni gost hoće da nadje dobro mesto on će prvo otići na internet. NadjiRestoran.com vam obezbedjuje vašu online prisutnost kroz optimizovanu stranicu vašeg restorana i moćne digitalne funkcije kako bi sve te goste doveli u vaš restoran. Napravili smo 5 paketa kako može izgledati vaša stranica,od kojih je prvi paket besplatan..

MARKETING

PORTAL

PAKETI

- Besplatni

- Standard

- Profesional

- Premium

DODATNA VIDLJIVOST

- Homepage banner

- Homepage u kategoriji

- Prvi u pretrazi

REZERVACIJE

AKCIJE I POPUSTI

LOYALITY KLUB

INTERNET MARKETING

WEBSITE

- Basic

- Advanced

- Premium

SEO

GOOGLE ADS

EMAIL MARKETING

FACEBOOK MARKETING

MAGAZIN

- Svakog petka uz magazin STORY

- Čitanost 600.000 mesečno

- Reklama pomoću PR tekstova

- Naslovna strana

DODATNE USLUGE

- Fotografisanje hrane

- Fotografisanje objekta

- Izrada virtalne ture

- Obrada fotografija

- Tehnička podrška

- Grafički dizajn

- Logotip

- Knjiga standarda

- Kreiranje animacija

- Brendiranje

- Izrada menija

- Flajeri

PORTAL

Prisustvom vašeg restorana na NadjiRestoran.com povećavate vašu online prisutnost. Budite viđeni i omogućite posetiocima da na vašoj stranici mogu pronaći sve informacije o vama, kao i opciju online rezervacija ili vaših akcija. Izaberite jedan od naših paketa i obezbedite do 50% više novih gostiju.
Nadjirestoran.com je jedinstvena platforma koja spaja vas i vaše potencijalne goste. Naš proizvod će prosto učiniti da vaš biznis bude u porastu.

besplatni paket
besplatni paket

BESPLATNI PAKET

Osnovne informacije o vašem objektu zaslužuju da vidi svaki posetilac,stoga je ovaj modul u našoj platformi besplatan. Adresa,telefon,Radno vreme, Usluge, Lokacija na mapi, Vaš logo i jedna slika, kao i opcija za komentare korisnika i ocene.

besplatni paket
standard paket

STANDARD PAKET

Pored osnovnih informacija ovaj paket vam omogućava da korisnici vide jos dodatnih I zanimljivih stvari koje ih zanimaju.

Svakoga će zanimati da pre nego sto dođe da se informiše o meniju I cenama, da vidi fotografije hrane i vašeg prostora I da pogleda koji ste specijalitet istakli kao vašu preporuku. Povećajte posećenost i do 25% kroz aktivaciju ovog paketa..

besplatni paket
profesional paket

profesional paket

PROFESIONAL PAKET

Povećajte vizuelni dojam korisnicima kroz interaktivne alatke.

Virtuelnom turom mu omogućite da se u 3D prikazu kreće kroz vaš restoran,video zapisom mu pokažite zanimljiv materijal, a kroz google mape mu pokažite gde ste i kako da Vas pronadje.

(Posebno za strane turiste zanimljivo)

profesional paket
profesional paket

CENOVNIK NADJIRESTORAN.COM

besplatni paket
standard paket
profesional paket

POVEĆAJTE VIDLJIVOST NA PORTALU

DISPLAY MARKETING

Budite na naslovnoj stranici portala ili na naslovnoj stranici kategorije i obezbedite dodatni broj poseta vašoj stranici.

SEARCH ENGINE MARKETING

Budite prvi na pretrazi, imajte na umu da preko 90% korisnika ne lista dalje od 2 strane rezultata.

ENGLESKI JEZIK

Ne zaboravite da Srbiju gosišnje poseti više od 2 milijona turista.Budite uvereni da će svako od njih na engleskom jeziku tražiti koja su dobra mesta u gradu.Ozbiljan tržišni potencijal za ozbiljne ugostitelje koji se odluče da svoju stranicu prevedu na Engleski jezik.

REZERVACIJE

Naš sistem je odan partner u svakodnevnim operacijama koji će vam pružiti maksimalnu kontrolu u radu sa vašim gostima.

Vodite sve rezervacije na jednom mestu (preko telefona, preko sajta, preko portala, itd...).

  Brži pregled slobodnih i zauzetih stolova
  Vodite istoriju vaših gostiju
  Napravite bazu vaših gostij
  Obuka traje nekoliko minuta

Aktivacija ovog modula je besplatna, dok se plaćanje vrši na osnovu provizije od prodatih rezervacija.

AKCIJE I POPUSTI

NadjiRestoran.com vam omogućava da kroz naš portal promovišite svoje specijalitete za koje želite da napravite akciju ili popust.


Uz pomoć naših alata koje dobijate u administraciji možete u par klikova postaviti Akciju. Glavni benefit se zasniva na dovođenju novih kupaca koji će želeti da probaju vašu promotivnu ponudu koji kasnije mogu postati vaši stalni gosti. Održavanje kontinuiteta dolaska starih gostiju i njihovo sprečavanje da idu na drugo mesto, promocija vašeg restorana kroz sveprisutnost u online svetu i samim tim jačanje vašeg brenda.

Aktivacija ovog modula je besplatna,dok se plaćanje vrši na osnovu provizije od prodatih akcija.

Akcija popust

NADjirestoran loyalty club

Pravimo klub odabranih ugostitelja koji će biti deo našeg loyality programa.


Koncepcija se zasniva na principu da ugostitelji koji su u klubu daju popust svim korisncima koji dođu sa NadjiRestoran karticom,a na nama je zadatak da se pobrinemo da Vam dovedemo goste. Poslednja istraživanja su pokazala da je danas glavni zadatak imati lojalne kupce koji će se vraćati iznova. Svesni toga,napravili smo ovaj sistem u zelji kako bi se oni ugostitelji koji to razumeju istakli od drugih i na taj način obradovali svoje goste sa popustima a ujedno i povećali svoj promet. Postanite član kluba i obezbedite do 35% više gostiju

TREBA VAM WEBSITE?

Prepustite profesionalcima da konstruišu i dizajniraju vaše online prisustvo. Dobićete jedinstven i moderan website shodno savremenim trendovima.

Modul za rezervacije

120 rsd./rezervacija

Modul za dostavu

60 rsd./dostava

Google AdWords

SEO

( Search engine optimization )

MERLJIVOST REZULTATA ili FEEDBACK


Najbitniji zadatak kod svakog marketinga bilo da je on elektronski, štampani ili neki drugi je njegov efekat na profit oglašivača. S toga smo omugićili da svaki restoran u posebnoj platformi može da prati sve osnovne statistične podatke koje mu jasno govore o rezultatu kampanje.

NADjiRESTORAN MAGAZIN

NadjiRestoran.com je besplatni magazin koji svakog petka izlazi u magazinu Story. Ovaj magazin čitaocima donosi aktuelnosti iz srpskog ugostiteljstva i gastronomije.Ekskluzivnost, moderan dizajn, inovativne rubrike, pouzdane informacije, kvalitetne slike i uređivačka politika čine ovaj magazin drugačijim od sličnih štampanih izdanja u Srbiji. NadjiRestoran.com informiše čitaoce o kompletnoj ugostiteljskoj ponudi Srbije, najboljim i najinteresantnijim restoranima, novim restoranima, kuvarima, inovativnim receptima, zdravoj hrani, enterijerima restorana, akcijama i popustima itd.Delujući kao ekstenzija renomiranog online brenda, magazin se naslanja na već prepoznatljivu i jedinstvenu strategiju promocije srpske ugostiteljske ponude.

Postavljajući kvalitet sadržaja kao primarni zadatak, NadjiRestoran.com magazin je usmeren na čitalačku publiku koja zna da ceni kvalitetnu hranu, odlične kuvare, lep ambijent i kvalitetnu uslugu u restoranima.

Kreiranjem novih rubrika i novog pristupa u promociji restorana i drugih ugostiteljskih objekata u Srbiji, NadjiRestoran.com postavlja nove i visoke standarde u svetu štampanih izdanja koja se bave gastronomijom.

Kroz objektivan pristup stvaranja sadržaja i predstavljanja srpske gastronomske ponude, osnovna ideja kreatora magazina leži u stvaranju okruženja koje će u velikoj meri biti interesantno za sve oglašivače.


RUBRIKE:

1. Restoran nedelje

2. Reci da u restoranu

3. Gastro pojačanje

4. Pitanja i odgovori

5. Pitajte šefa kuhinje

6. Da li je ovo zdravo?

7. Restoranska avantura

8. Gastro fenomen

9. Dobar zalogaj

10. Koktel za savršene žurke

11. Napravite savršen...

Cena
0 rsd.
Tiraž
35.000 rsd.
Čitanost
193.767

CENOVNIK

Neka se za vaše mesto čuje,iskoristite ogromnu moć štampanih medija i oglasite se po nižim, specijalno napravljenim cenama. Naša redakcija će obaviti kompletan posaom,na vama je samo da izaberete jednu od sledećih rubrika: