Ko smo mi?

Mi smo vodeći portal u Srbiji iz oblasti ugostiteljstva,postojimo od 2009 godine i predstavljamo najbolje pozicioniran portal na Google-u koji se bavi promocijom i reklamiranjem Srpskog ugostiteljstva.


U martu 2016 je lansirana nova,moderna verzija portala sa najpotpunijom bazom sa preko 5000 ugostitelja i mnostvo novih opcija.

Šta radimo?

Napravili smo interaktivni portal koji vas povezuje sa ugostiteljima. Podelili smo ugostitelje u 10 kategorija i omogućili vam da kroz naprednu pretragu kroz razne filtere možete svaku kategoriju pretražiti i pronaći željeno mesto i informacije, ostaviti ili videti komentar i ukoliko želite rezervisati mesto.

Na posebnoj sekciji AKCIJE I POPUSTI ćete pronaći sve promotivne ponude sa velikim popustima a na vama je samo da izaberete onu koja vam se dodjetepada. Kad dodjete u restoran recite svoje ime i platite po završetku obroka.

Korišćenjem portala ostvaruješ poene ( Za svaku rezervacije osvajate 100poena,a za kupljenu akciju 50poena) koje kad sakupiš 1000poena dobijaš člansku karticu NadjiRestana sa kojom stičes pravo da godinu dana na popuste u našem NadjiRestoran klubu.

Sva dešavanja sa portala možete pratiti u sekciji NOVOSTI. Ne propustite da vidite šta je novo na portalu,koja su dešavanja i akcije,šta rade drugi korisnici,gde su bili, koji su njihovi komentari i koje su slike postavili.

Upoznajte nas

Karijera

Prateći IT trendove u svetu u sferi internet marketinga i oglašavanja vodimose idejom da je neophodno da našim zaposlenima omogućimo da uživaju u poslovima koje obavljaju u istoj meri u kojoj i naši korisnici uživaju u našem proizvodu.

Sa istom strašću pristupamo ne samo ostvarenju rezultata, već i maksimiziranju onog najboljeg iz naših ljudi. Investicije uložene u njihovu obuku, ali i stavljanje akcenta na razvoj lokalnih talenata.

Ponosni smo na naš tim koji čini tim preko 30 vrhunskih stručnjaka koje odlikuje energija koja pokreće pozitivne promene, unapređenja i inovacije. Izuzetna posvećenost, timski duh, orijentacija ka potrebama korisnika i klijenata i težnja ka izvrsnosti su samo neke od karakteristika naših zaposlenih.

Ukoliko želite da postanete deo kompanije koja posluje na odgovoran način onda svakako treba da razmislite o karijeri u NadjiRestoran.com.

Aplicirajte kroz online formu vaš CV

Pošaljite nam CV i zakazaćemo Vam razgovor

Press

Naš časopis

Svake druge nedelje u mesecu mozete pratiti zanimljivosti koje imamo za vas, u nedeljniku kurirŠta drugi pisu o nama