Politika privatnosti

Prikupljanje informacija

Informacije o korisnicima se prikupljaju samo u meri u kojoj je nužno da bi sistem NadjiRestoran.com uspešno radio. Prikupljaju se samo informacije koje sami korisnici ostave, kao i Vaš IP. Korisnik može, u bilo kom trenutku, tražiti deaktivaciju naloga i prestanak obrade njegovih podataka.

Deljenje informacija

Lični podaci se nikako i ni pod kojim uslovima ne ustupaju trećim licima u bilo koje svrhe, osim što se podaci nužni za rezervaciju,kupovinu akcije I uspesno funkcionisanje portala.

Praćenje reklama i privatnost

Ovaj sajt može koristiti Display Advereting i Remarketing sa servisom Google Analytics za onlajn reklamiranje, tako da treće partnerske strane, uključujući Google, prikazuju ciljane reklame ovoga sajta na raznim drugim sajtovima. Mi, partneri treće strane i Google, koristimo kolačiće (first-party and third-party cookies) zajedno da informišemo, optimizujemo i serviramo reklame na osnovu nečijih ranijih poseta ovome sajtu. Posetioci ovoga sajta mogu se isključiti iz Google Analytics for Display Advertising i samostalno podesiti Google Display Network reklame koristeći Ads Preferences Manager.

Komunikacija sa korisnicima

Vaš broj telefona ili imejl može biti upotrebljen radi obaveštavanja o aktuelnim novostima sa portala ukoliko to bude potrebno. Studio Sette doo Beograd, vlasnik poslovnog sistema NadjiRestoran.com, zadržava pravo da korisnike sistema NadjiRestoran.com povremeno imejlom obaveštava o novim uslugama ili proizvodima.

Promene stava o privatnosti

Ukoliko dođe do promene našeg stava o privatnosti, promene će biti objavljene u ovom odeljku na sajtu NadjiRestoran.com. Sve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Ukoliko su vam ovakve informacije bitne, redovno proveravajte ovaj odeljak našeg sajta. Korišćenjem sistema NadjiRestoran.com po objavljivanju promena u Stavu o privatnosti, vi se slažete sa svim promenama i prihvatate ih u celosti.

Prihvatanje Stava o privatnosti

Korišćenjem sistema NadjiRestoran.com ili bilo kog njegovog servisa vi izražavate svoju saglasnost sa stavovima o privatnosti izraženim i objavljenim na sajtu NadjiRestoran.com u odeljcima Stav o privatnosti i Uslovi korišćenja.

Za dodatna pitanja u vezi Stava o privatnosti obratite nam se elektronskom poštom, na adresu office@nadjirestoran.com.