Nadji restoran | Restorani u Beogradu | Voždovac | Beograd

NadjiRestoran.com Google+ NadjiRestoran.com Facebook NadjiRestoran.com Twitter NadjiRestoran.com Skype NadjiRestoran.com RSS English version Srpska verzija Nadji Restoran | Administracija restorana NadjiRestoran.com
Turisticka organizacija Beograda
 • Vinarija Zvonko Bogdan
  Restoran Vinarija Zvonko Bogdan Beograd

  Deo lepe tradicije nastavlja "Vinarija Zvonko Bogdan", moderna vinarija, smeštena u ovom tradicionalnom vinskom kraju, na istočnoj obali jezera Palić, na krajnjem severu Vojvodine.

 • Fast food Has Novi Beograd
  Restoran Fast food Has Novi Beograd Beograd

  Prava ponuda za svačiji ukus. U Beogradu od 00-24h, specijaliteti domaće i italijanske kuhinje.

 • Milagro
  Restoran Milagro Beograd

  Restoran špansko-mediteranske kuhinje, "Milagro", smešten je lepom, a neki kažu i u boemskom, delu Zemuna, na Keju oslobođenja.

 • Vapiano
  Restoran Vapiano Beograd

  Ukoliko volite mediteranski duh i način života, sigurno ćete voleti i koncept restorana VAPIANO. VAPIANO predstavlja fuziju kreativnog i brzog pripremanja i opuštenog uživanja u hrani.

 • Pizza Bar
  Restoran Pizza Bar Beograd

  Picerija na Novom Beogradu ima dosta, neki bi rekli i previše..ali ovakvih kao što je Pizza bar, verujte nema!

O nama Naše usluge Beograd info Srpska kuhinja Popust Kontakt
OpstinaVoždovac

Restoran | Beograd | Restorani na Voždovcu

Opština Voždovac zauzima površinu od 14.864 ha, na kojoj živi oko 167.000 stanovnika. Mesto današnje opštine Voždovac, je mesto sa kojeg je vožd Karađorđe poveo svoje ustanike i 1806. godine prvi put oslobodio Beograd od Turaka.
U spomen na taj događaj, ovaj kraj je nazvan Voždovo predgrađe. da bi kasnije dobio ime Voždovac. Posle Drugog svetskog rata, opština je nazvana VI rejon, a 1956. nastala je spajanjem tadašnjih opština Lekino brdo i Voždovac.
Tintolino Family

Restoran Tintolino Family

(nema ocene)
Adresa: Voždovački kružni put 19, Beograd Telefon: (0)11 41.28.015
Tintolino Family nastao je kao deo tradicije porodice Richardi, poreklom iz Formie, malog grada južno od Rima, od koje i sama vlasnica vodi poreklo.
Isporuka
DETALJNO >>
Gaj

Restoran Gaj

(Ocena: 4,7 - Dobar) Nadji restoran | Ocena
Adresa: Vojvode Stepe 571 , Beograd Telefon: (0)11 394.90.99
Na starom mestu u novom sjaju, na jednoj od najviših tačaka Beograda, pored spomenika vojvodi Stepi Stepanoviću u Kumodražu i u neposrednoj blizini najpoznatije beogradske planine, Avale, ponovo je otvoren nekada jedan od čuvenih restorana, "Gaj".
Domaće vino Ekskluzivni Jeftin Odličan ambijent Odlična lokacija Odličan pogled Odlična vina Preporuka Ulaz za osobe sa invaliditetom Za nepušače Za pušače Za zaljubljene Bašta Bežični internet Hrana za poneti Klima Muzika Parking Rezervacije Venčanja
DETALJNO >>

Restorani

Pronađite restoran

Novosti - Vesti (sve novosti)

Vinarija Zvonko Bogdan, naslednik tradicije proizvodnje odličnih vina u Palićkom vinogorju na portalu NadjiRestoran.com. Vinarija se nalazi na istočnoj obali jezera Palić, na samom severu Srbije i izgrađena je u stilu secesije karakteristične za tradicionalnu arhitekturu Palića. U svojoj unutrašnjosti vinarija krije najmoderniju francusku tehnologiju, a enterijer vinarije uređen je po uzoru na francuske vinske zamkove....
Sve vesti sajta NadjiRestoran.com >>
Dragi posetioci, želimo vam srećne Vaskršnje blagdane uz mnogo radosti, sreće i uspeha. Vaš NadjiRestoran.com...
Sve vesti sajta NadjiRestoran.com >>
Ukus nostalgije u Fast Food-u Koš! Nova prolećna poslastica dobrog starog ukusa - SUTLIJAŠ SAMO ZA 100 DINARA. ...
Sve vesti sajta NadjiRestoran.com >>
Pojačana pljeskavica 200g, pomrit 150g, jedno gratis piće po izboru u PET ambalaži. Cena 350 dinara. Besplatna isporuka za porudžbine čija je vrednost veća od 500 dinara. Akcija traje do 15. aprila 2014. godine....
Sve vesti sajta NadjiRestoran.com >>

Pronađite restoran